Aktivitetsdag på Sørenga, Lørdag 21. mai

Kjære Sørengabeboere,

DNT Oslo og Omegn vil med dette vil invitere dere til en fullspekket aktivitetsdag lørdag den 21. mai. Vi feirer åpningen av Friluftshuset på Sørenga og håper at mange av våre nye naboer vil bli med på feiringen.

Ordfører Marianne Borgen kommer til Sørenga for å erklære Friluftshuset for åpent. Den formelle åpningsseremonien med ordføreren blir kl. 14 på en scene i nærheten av de offentlige toalettene. Det vil bli en del kulturelle innslag med musikk og dans (se vedlagte plakat).

Vi lager et eget barneområde på lekeplassområdene ved Sørenga og Sørengkaia barnehage. Her vil vi ha aktivitetsledere og informasjon til småbarnsforeldre om tips og triks på tur, informasjon om Barnas Turlag og hyttene i marka. Det blir natursti i nabolaget, samt mulighet for å prøve gratis klatring på to utendørs klatretårn. Det vil også være mulig for voksne å prøve klatring og kajakk. Vi har selvsagt noe begrenset kapasitet på aktivitetene, men håper at mange vil kunne få en smakebit på noe av det vi kan tilby. Vi legger også opp til at de besøkende skal få ta seg en matbit.

Vårt utendørs arrangement vil vare fra kl. 11 til 19. Det vil bli noe opprigging og nedrigging av utstyr før og etter arrangementet. Vi forbereder oss på at det kan komme en del mennesker og kommer til å ha flere bemannede vaktposter som kan veilede og dirigere de besøkende etter beste evne. Til orientering så stiller vi blant annet med 3 livreddere denne dagen.

Vi håper på forståelse for at det blir noe støy og kø ifm. arrangementet. Det bør påregnes litt ekstra tid for å bevege seg inn og ut av området i denne tidsperioden. Mer info om arrangementet vil annonseres på vår facebook-side, https://www.facebook.com/Friluftshuset og https://www.facebook.com/events/235925813439492/

Vi vil også benytte anledningen til å invitere Sørengas ungdom til DNT Ung sin ungdomskveld på torsdager. Torsdag 26.mai  kl. 19.30 er det drop-in i buldrerommet vårt (klatring uten tau), og vi holder samlingslokalet åpent for alle de som ønsker å bli kjent med flere friluftsinteresserte.

Vi ser frem til godt naboskap og håper dere har anledning til å komme på åpningen eller kommer og tar en titt når det måtte passe. (Vi legger ved et foreløpig områdekart som har 2 sider. Det må påregnes noen endringer).

Til sist vil vi gjerne takke for tålmodigheten dere har hatt under byggeprosessen vår.

PLAKAT BARN og  områdekart til brann og redning

Mvh DNT

Legg igjen en kommentar