VELKOMMEN TIL VERNISSAGE torsdag 26. mai kl.18.00

Sted: Sørengkaia 146, ved Sjøbadet, Oslo

Det er en glede å invitere til åpning den 26. mai kl. 18.00, av utstillingen «Solid Illusions» av Jeanette Lafontine. En spennende kunstner som på kort tid har fått respektabel oppmerksomhet med sitt særegne uttrykk. 

Jeanette Lafontine har en Master i kunstfag fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun utforsker i forholdet mellom fantasi og virkelighet, og hvor en imaginær verden blir utgangspunkt for eksperimentering med forskjellige materialer og teknikker i et formspråk som veksler mellom abstraksjon og figurasjon. Hun har hatt utstillinger nasjonalt og internasjonalt, og ble i fjor invitert til et Artist in residence-opphold i New York gjennom Residency Unlimited – en organisasjon som støtter skapelse, presentasjon og formidling av samtidskunst, og hvor kontakt med flere aktører i det internasjonale kunstfeltet har blitt etablert. Fra høsten 2016 har hun blitt tildelt et residency-opphold i Berlin. 

Avtale for privat visning utenom fastsatt tid, kontakt Lafontine Management på ceo@jeanettelafontine.com eller mobil: 48471830

Åpningstider:
Tordag 26. mai kl. 18.00-20.00
Lørdag 28. mai – søndag 29. mai kl 12.00-18.00
Lørdag 4. juni – søndag 5. juni kl 12.00-18.00

Eller etter avtale. Avtale for privat visning utenom fastsatt tid, kontakt:
Lafontine Management på:
ceo@jeanettelafontine.com

Les artikkel om Jeanette Lafontine  i dailyscandinavian.

Mer informasjon om kunstneren: www.jeanettelafontine.com

Legg igjen en kommentar