Nyhetsbrev fra styret januar 2023

Et kort nyhetsbrev og med ønske om et Godt Nytt År til alle i Sameie 5 på Sørenga.

Orienteringsløp på Sørenga på Lørdag.

For det første så har vi fått informasjon fra Orienteringsforbundet om at de vil arrangere sprintorientering på Sørenga nå lørdag 28. januar kl. 10:00 – 12:00. Da vil mer enn 100 orienteringsløpere løpe sprintorientering her på Sørenga og dette er i regi av Norges Orienteringsforbund.  Løperne blir bedt om å vise varsomhet, spesielt rundt hjørner og andre steder med dårlig sikt. Løperne kan komme fort og brått på, så alle som beveger seg ut, bør være ekstra oppmerksomme i dette tidsrommet.  Det vil også bli hengt ut mange postskjermer i området, så vennligst la disse være der de er. De vil fjernes så raskt som mulig etter treningen. Dersom det skulle være noen spørsmål før eller underveis i treningen, kan man ringe 91802309, Håvard Haga, Norges Orienteringsforbund.

Orienteringsforbundet har tatt dette opp med styrelederne i alle sameiene på Sørenga og fått allmenn aksept! Benytt denne sjansen til å se morgendagens topporienterings-løpere i vårt nabolag!

Ny avtale for Bredbånd og TV

Styret i sameie 5 på Sørenga har reforhandlet avtalen for bredbånd og TV. Vi har valgt å fortsette med Telenor. Vi har avtalt å oppgradere til en ny avtale som vil tre i kraft i løpet av februar. Det vil komme mer detaljert informasjon om hvordan, når og hva dette betyr for den enkelte.

Avtalen heter «Frihet Medium inkl Nettvern» og det betyr nytt utstyr til alle boenheter og er avtalt til kr 399,- pr mnd pr boenhet. Beboere vil være beskyttet av sikkerhetstjenesten Nettvern som er unikt for Telenor sine bredbånds-kunder:  https://www.telenor.no/nettvern/

Prisen vi betaler i dag er på kr 450,- pr boenhet. Det er dermed penger å spare på å endre avtalen. Vi får i tillegg et bedre tjenestetilbud til våre beboere.

Her kan du se en liten filmsnutt som forklarer litt om Frihet. Telenor

Den enkelte abonnent vil innenfor denne avtalen tildeles 260 poeng vil kunne sette opp følgende pakker:

  1. Bredbånd 20 og størst tv-pakke
  2. Bredbånd 100 og samme tv-pakke som i dag
  3. Bredbånd 200 og liten tv-pakke
  4. Bredbånd 350 og ingen tv-pakke

Alle pakkene kan utvides med ekstra innhold og oppgraderes med ekstra poeng-pakker. Beboere kan øke sin private hastighet helt opp til 1000 mpbs med ekstra poengpakker.

Videre skriver Telenor:

Disse endringene kan beboerne gjør når de vil og så ofte de vil. Man kan på denne måten ha ulike sammensetninger om man har hjemmekontor, om det er hverdag eller helg. Dere kan også velge inn f.eks. HBO for en helg for å se favorittserien deres for så å ta den ut og bruke poengene på noe annet når den er over. Dere kan velge inn Champions League fotball på onsdager, men ikke ha kanalene liggende i pakken deres når det ikke er kamper og dere kan bruke poengene på f.eks. ekstra bredbånd. Bredbåndet kan justeres mellom hastigheter på 20 og 350 mbps for de inkluderte poengene. Dette er uten tvil den mest fleksible og innovative løsningen for bredbånd og underholdning i landet. Ekstra poengpakker kan kjøpes ved behov. T-We abonnementet kan også brukes med app på hytta eller i hele EU/EØS. Det er dermed mulighet for å ta med seg tv og strømmetjenestene når man er på reisefot.

Sørenga 26.1.23

Styret