Kunstutstilling i BT5

INVITASJON TIL KUNSTUTSTILLING

JEANETTE LAFONTINE – SOLID ILLUSIONS

Sted: Sørengkaia 146, ved Sjøbadet, Oslo

Det er en glede å invitere til forhåndsvisning av separatutstillingen «Solid Illusions» av Jeanette Lafontine, en spennende kunstner som på kort tid har fått respektabel oppmerksomhet med sitt særegne uttrykk. Dette er en salgsutstilling hvor Sørenga Utvikling KS sine interessenter og beboere har førstehånds mulighet for å se og eventuelt kjøpe malerier før den offisielle åpningen.

Forhåndsvisning vil være lørdag 7. mai og søndag 8. mai fra kl. 12-18, eller etter avtale helt frem til åpningen den 26. mai (egen invitasjon til denne kommer).
Avtale for privat visning utenom fastsatt tid, kontakt Lafontine Management på ceo@jeanettelafontine.com eller mobil: 48471830

Jeanette Lafontine har en Master i kunstfag fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun utforsker i forholdet mellom fantasi og virkelighet, og hvor en imaginær verden blir utgangspunkt for eksperimentering med forskjellige materialer og teknikker i et formspråk som veksler mellom abstraksjon og figurasjon. Hun har hatt utstillinger nasjonalt og internasjonalt, og ble i fjor invitert til et Artist in residence-opphold i New York gjennom Residency Unlimited – en organisasjon som støtter skapelse, presentasjon og formidling av samtidskunst, og hvor kontakt med flere aktører i det internasjonale kunstfeltet har blitt etablert. Fra høsten 2016 har hun blitt tildelt et residency-opphold i Berlin.

Mer informasjon om kunstneren: www.jeanettelafontine.com

Legg igjen en kommentar