Gjennomgående stil i oppgang og fellesareale

Hei dere,

Som informert om i innlegget rundt inngangsmatter ønsker vi en fin og gjennomgående stil for vårt byggetrinn. Vi har anskaffet matter til alle inngangsdører og inngått en matteavtale. Motivet for vårt byggetrinn har vi valgt til Stupedama (hun som er på «sjøpromenaden-moloen» vår).

De siste månedene har vi arbeidet meget hardt med å få kontroll over og reforhandle kostnadene for vårt byggetrinn. Mer informasjon følger rundt dette ifm. publisering av budsjett, men vi har blant annet redusert posten for Renhold med over 30% og posten for Heis med over 60%. Noe av dette overskuddet ønsker vi å gi tilbake til dere som beboere i form av et finere fellesareale og en gjennomgående stil.

Som første ledd i å gi noe tilbake har vi gleden av å fortelle at vi har bestilt dørmatter til alle beboere (59) i samme stil som de utenfor inngangspartiene, men tilpasset størrelse! Alle beboere vil få utdelt en matte til sin utgangsdør. Dersom du ønsker flere matter (feks til veranda, takterrasse eller annet) kan du sende en epost til styret@sorenga.com.

For alt annet rundt oppgang og fellesareale viser vi til tidligere poster rundt husordensregler.

Mvh Styret BT 5

Legg igjen en kommentar

Én tanke om “Gjennomgående stil i oppgang og fellesareale”