Gladnyhet

Hei dere!

Som dere vet arbeider vi kontinuerlig med forbedringsprosjekter og det siste året har vi blant annet laget til felles takterrasse og treningsrom. Både takterrassen og treningsrommet er sett på som positive initiativ også utenfor vårt byggetrinn og på bakgrunn av dette bestemte vi oss for å søke støtte fra USBL til å dekke disse prosjektene.

Vi kan med glede meddele at vi fikk innvilget søknadene og at vårt sameie er tildelt henholdsvis 75 000 NOK og 175 000 NOK (totalt 250 000 NOK) i støtte! Dette gjør at vi har penger til videre utbedringer som feks å prosjektere toaletter på takterrassen og ved treningsrommet, samt kanskje en kjøkkenløsning på takterrassen.

Ønsker dere en fortsatt god søndag, og kontakt oss gjerne på styret@sorenga.com dersom du har gode ideer til prosjekter eller utbedringer vi kan ta fatt på for å få et enda bedre byggetrinn,

Mvh Styret BT5

Legg igjen en kommentar

Én tanke om “Gladnyhet”