Åpning Rema1000

Torsdag 24. november åpner REMA 1000 dørene på sin nye butikk på Sørengstranda. Butikken er i disse dager under siste byggefase og ligger på høyre side av gangbroen når du ser mot operaen. Vi har fått et lite intervju med kjøpmannen.

Stian, du er kjøpmann på nye REMA 1000 Sørenga.

Ja, det stemmer! Jeg gleder meg til å åpne butikk her på Sørenga. Vi skal tilby kundene et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. I tillegg til våre kjente konsepter som Middag Under 100-lappen og TasteLab, kan vi friste med blant annet Stange-kylling, Salmalaks og en fantastisk frukt- og grøntavdeling. Alt sammen til lave priser.

Du bor selv på Sørenga?

Jo! Helt riktig! Jeg bor på Sørenga og kjenner nærmiljøet og mange av de som bor her. Samboeren min, Thorfinn, og jeg skal gjøre alt for at butikken skal bli din foretrukne nærbutikk. I de siste 4 årene har jeg jobbet i REMA 1000. Jeg har ofret mye, stått på og hatt personer rundt meg som har hatt troen på meg. Det ønsker jeg å videreføre til mine ansatte slik at de også får mulighet til å åpne sin egen butikk en dag.

Hva skjer åpningsdagen?

Åpningsdagen torsdag 24. november blir det mye moro! Vi tilbyr kaffe og kaker samt smaksprøver fra flere av våre leverandører. Alle som handler denne dagen er med i trekningen av et gavekort på 1000 kr, mer info kommer på vår Facebook-side REMA 1000 Sørenga. Her blir det nyttig kundeinfo og konkurranser fremover så vel verdt å følge oss der.  Velkommen til en hyggelig handel i en strålende ny butikk torsdag 24. november.

asdd

Legg igjen en kommentar