Nabovarsel: Oslo bysykkel

Fra Oslokommune:

Bysykkelstativ nr 01-318

På vegne av Bymiljøetaten i Oslo kommune varsles det om etablering av nye reklamefinansierte bysykkelstativer. Oslo kommune har siden 2002 kunnet tilby en bysykkelordning innenfor i hovedsak ring 2. Bystyret vedtok i 2011 å videreføre og utvide ordningen til å omfatte minst 3000 bysykler.

Reklameskiltene vil i hovedsak være identiske med dagens mens selve syklene og sykkelstativene kan se noe annerledes ut. De fleste stativene vil ha en eller flere tosidige reklameskilt, fortrinnsvis tverrstilt, alle i tilknytning til bysykkelstativene. De fysiske byggearbeidene vil finne sted i 2017. For mer info om utforming av bysykkelordningen vises til nettside https://oslobysykkel.no/

Fra sameiet:

  • Stativet vil komme mellom BT5 og BT6, sjekk for øvrig ut bysykkelappen i appstore, som er fantastisk bra!

Skjermbilde

Legg igjen en kommentar