Takterrasse og annen oppdatering

Hei dere!

Vi har hatt noen insidenter den siste tiden rundt takterrasse. Først og fremst at bookingløsningen med de nye nettsidene ikke er optimal – det tar vi tak i. Skal du booke takterrasse gjelder følgende oppskrift:
– Gå inn på https://sorenga.com/sorenga5/kalender-booking/
– Velg datoen du ønsker å booke (nå er det ikke synlig når det er opptatt, men det blir det) og da kommer det opp et skjema som må fylles ut
– Fyll ut skjemaet (husk å velge rom «takterrasse») og send inn
– Får du ikke en bekreftelsesmail så send epost til styret@sorenga.com

Vi har også fått tilbakemelding på at reglene ikke overholdes, spesielt av de beboerne som har booket takterrassen til fest de siste ukene. Minner om reglene under. Merk spesielt at takterrassen skal forlates i den stand man tok den over, og at man ikke kan stenge andre beboere ute fra takterrassen selv om man har booket den.
https://sorenga.com/sorenga5/2017/05/12/takterrasse-regler/

Til sist ønsker vi å mane til å gi oss i styret tilbakemeldinger. De siste ukene har godværet virkelig slått til og det har vært «festivaltilstander» på Sørenga. Dersom du har innspill eller tilbakemeldinger til styret, så send epost til styret@sorenga.com – så forsøker vi å gjøre sameiet og sørenga til et bedre sted basert på de innspillene vi får. Vi har styremøte den 20. juni, så hvis dere ønsker å komme med innspill til saker dere vil styret skal ta tak i, send i god tid før møtet.

Mvh
Styret BT5