Julebrev fra styret – om låser, vannstopp, matfett og garasjeservice

Litt praktisk info fra styret før julefreden forhåpentlig senker seg over Sørenga 7 Sameie:

Onsdag 22/12 blir vannet helt eller delvis borte mellom kl. 1000 og 1030 på grunn av vedlikehold. Dette er altså en varslet vannstopp. Hvis vannet blir borte i julen, vil det derimot være en ikke-varslet vannstopp, og årsaken vil meget sannsynlig være tette avløp som følge av at noen har kastet matfett, bomullspinner, bind, kluter eller noe annet i vasker og toaletter. IKKE GJØR DET – VÆR SÅ SNILL!

Det skal installeres nye låser, som åpnes med brikker, i alle inngangs-/utgangsdører. Arbeidet er i gang, og vi kommer tilbake med info om utdeling av brikkene på nyåret. Merk likevel allerede nå at alle nøkkelboksene ved siden av dørene blir demontert. Det skjer fortløpende, noen er muligens allerede fjernet. Da må dørene åpnes “manuelt”, altså med nøkkel i dørlåsen.

Om mens vi snakker om nøkler: Det har vært flere posttyverier i andre byggetrinn . Tyvene har tydeligvis «post Nøkkelen». Det ble oppdaget helt tilfeldig i forbindelse med en annen hendelse. Vær obs.., og oppfordrer dere å gå i postkassen din hver dag. Bt 1 og 3 politianmelder hendelsen med gode bilder av gjerningspersonene.

Og så info til dere som har plassene 1 – 14 i fellesgarasjen/Multipark:  Mandag 27/12 skal  plattformen plass 2 oppgraderes. Da blir strømmen slått av for plass 1 – 14 mellom kl. 1000 og kl. 1500. Plass 2 må være tom i disse timene, de øvrige plassene blir utilgjengelige slik at bilene enten må være inn eller ute.

Og da er det tid for å ønske alle en riktig god jul og et strålende nytt år!

Hilsen

Styret